Pages

17 Ocak 2013 Perşembe

Bugün iyi bir şey yap!


IMG_4734

Evet bugün iyi birşey yapayım diyorsan Lösev ya da Tema vakfı gönüllüsü ya da bağışçısı olabilirsin.
Tedavi olacak bir çocuğa yardım eli uzatırken, gelcek nesillere bir kaç ağaç bırabilirsin.
hadi durma.

IMG_4731

Lösev takvimlerine www.lsvdukkan.com adresinden ulaşabilirsiniz…

1 yorum:

  1. Gönüllü olarak çalışamayanlar, işin hiçbir yerinden tutamayanlar, hiç olmazsa ve hatta ilk olarak "Hayata renk kat" projesi için; lösemili çocuklara maske tasarlayabilirler.


    Projenin amacı; 0-3,3-6,6-9,9-12,12-15,15-18 yaş kategorilerinde “BEN OLSAYDIM NASIL BİR MASKE TAKMAK İSTERDİM” sorusuyla A4 kağıtlarına ya da profesyonel şekilde hazırlanmış maskeler tasarlamak. Böylece lösemili çocukları enfeksiyon kapmamak için toplum içinde takmak zorunda oldukları bu soğuk maskelerin travmasından biraz olsun kurtarabilmek ve bu sayede toplum bilincini artırabilmek,lösemi ve lösemili çocuklarla ilgili farkındalık yaratabilmek.‘Hayata Renk Kat’ projesinin, Lösemili Çocuklar Haftasını yaşadığımız bu günlerde, sınıflarımızda sosyal sorumluluk projesi için arayıp da bulamadığımız bir proje olduğunu düşünüyorum.Projeye destek vermek için hazırlamış olduğunuz maske tasarımlarını henüz web sitesi yapım aşamasında olduğundan

    Facebook: Hayata Renk Kat
    Twitter: @HayataRenkKat

    adreslerine gönderebilir,detaylı bilgi alabilmek ve projenin yaygınlaşmasını sağlamak için bu adresleri takip edebilirsiniz.
    İhtiyacınız olan sadece bir A4 kağıdı ve renkler. Çocukları gülümsetebilmek,geleceğimizin umutlarını yeşertebilmek,hayat vermek,hayata renk katmak için desteklerinizi bekliyoruz!

    YAZININ ORJINAL LINKI : http://ekampus.orav.org.tr/Blogger/nihantoptan/Page/40475/hayata-renk-kat

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...